Salarisadministratie 

Wanneer u (vast) personeel gaat aannemen is het belangrijk dat uw een salarisadministratie gaat voeren. Als werkgever bent u namelijk verplicht om éénmaal per maand een loonaangifte te doen en daarnaast de juiste loonheffingen en belastingen af te dragen. 

Hoe werkt het aannemen van personeel?

Er zijn een paar belangrijke stappen waar u aan moet denken:

✓ Maak een arbeidsovereenkomst waarin onder andere de duur en het salaris wordt vastgelegd

✓ Neem een kopie van een geldig legitimatiebewijs op in uw administratie

✓ Denk na over eventuele verzekeringen en pensioenregelingen, wij zullen u hierbij volledig ondersteunen

✓ Laat een volledige salarisadministratie inrichten

Wij zorgen er vervolgens voor dat de juiste loonheffingen en belastingen worden berekend en daarnaast natuurlijk worden aangegeven bij de Belastingdienst. Uiteraard hoeft u dit niet zelf allemaal te bedenken. Wanneer u uw salarisadministratie wilt uitbesteden, is HMFC de juiste partner.


Uw salarisadministratie volledig uitbesteden aan HMFC

1. Voorbeeldcontracten: u ontvangt van ons voorbeeldcontracten die van toepassing zijn in uw situatie. Daarnaast ontvangt u een loonheffingsverklaring van ons.

2. Loonheffingsnummer: wij vragen een loonheffingsnummer voor u aan en beginnen alvast met de inrichting van uw salarisadministratie

3. CAO & Verzuimbeleid: het is belangrijk dat de juiste CAO wordt toegepast op het specifieke arbeidscontract. Wij zullen er daarnaast voor zorgen dat er een verzuimbeleid op maat wordt gemaakt.

4. Salarisspecificaties: u en uw medewerkers ontvangen maandelijks een salarisspecificatie en de loonaangiftes via een speciale online omgeving waar ten alle tijd ingelogd kan worden.

5. Klaarzetten van betalingen: u ontvangt maandelijks een bestandje waarmee u direct nettolonen en loonheffingen direct online kunt voldoen zonder handmatige handelingen.


Tarieven voor salarisadministratie

Geen opstartkosten, geen onverwachtse kosten. Voor € 10,- per maand, per werknemer richten wij uw volledige salarisadministratie in. 


Een goed gesprek onder het genot van een kop koffie!

Omdat elke ondernemer en zijn of haar onderneming uniek is vinden wij het belangrijk om persoonlijk kennis te maken. In dit vrijblijvende gesprek kunnen we bepalen hoe wij u het beste kunnen ondersteunen bij uw salarisadministratie.

Bel ons gerust, wij staan voor uw klaar.

BEL: 085-0185745