Administratiekantoor Utrecht

HMFC administratie is een full-service administratiekantoor gericht op zowel starters, kleinere ondernemers, groeiende bedrijven als het MKB. Wij zijn gevestigd in Utrecht maar zijn landelijk actief.

Waarom HMFC Adminstratie?

Wij zijn een ervaren administratiekantoor in Utrecht die alle ins – en outs kennen wat betreft het voeren van een correcte administratie voor zowel kleine als grotere bedrijven. Daarnaast weten we als geen ander hoe belangrijk het is om mee te groeien met een organisatie. Een startende onderneming heeft namelijk hele andere wensen en eisen dan een onderneming die wat meer body heeft en daarnaast hard aan het groeien is. Wij staan nooit stil en zullen meegroeien en ontwikkelen met de onderneming. Daarnaast staat HMFC voor pro-actief advies en geeft realtime inzicht in uw financiële administratie.

Het voeren van administratie is niet het leukste, maar wel belangrijk. Wanneer u HMFC hiervoor inschakelt kunt u zich eindelijk bezighouden waarvoor u bent gaan ondernemen, namelijk ondernemen!

Uw voordelen bij HMFC

HMFC is een administratiekantoor wat gevestigd is in Utrecht maar landelijk actief en breed inzetbaar. Bij HMFC kunt u namelijk terecht voor:

  • Financiele administratie
  • Automatisering binnen administratie
  • Consultancy
  • Salarisadministratie
  • Bedrijfsprofessionaliseringstrajecten

Onze specialisaties:
✓ Automatiseren en optimaliseren van financiële processen
✓ Automatiseren en optimaliseren van overige bedrijfsprocessen
✓ Op niveau kunnen meedenken en volledig meedraaien in een onderneming
✓ Het loskrijgen van een financiering bij banken
✓ Uniek in zijn soort door ook ondersteuning te bieden alle trajecten van online marketing met behulp van in huis kennis
✓ Het leveren van heldere kennis in begrijpelijke taal
✓ Het vervullen van (financiële) interimrollen in ondernemingen

Wanneer moet ik een administratiekantoor inschakelen?

Wanneer u op zoek bent naar administratie in de regio van Utrecht kunt u bij HMFC terecht. Een probleem waar veel ondernemers tegenaanlopen is dat zij vaak niet meer toekomen aan het ondernemen omdat zij veel tijd kwijt zijn aan het voeren van een correcte administratie. In het ergste geval bent u meerdere dagen bezig met de administratie terwijl u in diezelfde tijd uw diensten of producten kunt verkopen. Een snelle rekensom leert dat u met een administratiekantoor zelfs geld bespaart! 

Bespaar geld met een (goede) administratiekantoor
Stel dat u een uurtarief heeft van € 45. Dit betekent dat wanneer u zelf een hele dag aan het stoeien bent met uw administratie, u al snel € 360 kwijt bent. Terwijl een gemiddelde boekhouder € 900 – € 1200 per jaar kost. Dit is dus een belangrijke factor waar u rekening mee moet houden en kan daarnaast een beslissende factor vormen wanneer u ervoor kiest om bijvoorbeeld zelf uw administratie te voeren.

Volledige ontzorging
Het doel van een administratiekantoor is ontzorging en daarnaast advisering zodat u genoeg tijd over heeft om te besteden aan het ondernemen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van de administratie zelf te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versturen van facturen en herinneringen naar klanten.

Persoonlijke aandacht
Bij HMFC staat persoonlijke aandacht voorop. Elk ondernemer en zijn of haar onderneming is uniek. Om deze reden zullen wij u in alle stadia van uw onderneming zo persoonlijk mogelijk ondersteunen.


Een goed gesprek onder het genot van een kop koffie!

Omdat elke ondernemer en zijn of haar onderneming uniek is vinden wij het belangrijk om persoonlijk kennis te maken. In dit vrijblijvende gesprek kunnen we bepalen hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.

Bel ons gerust, wij staan voor uw klaar.

BEL: 085-0185745