Administratiekantoor

HMFC administratie is een full-service administratiekantoor gericht op zowel starters, kleinere ondernemers, groeiende bedrijven als het MKB. 

Administratiekantoren:
Utrecht

Wat is een administratiekantoor?

Wanneer u uw administratie niet zelf wilt of kunt voeren is het handig om hiervoor een gespecialiseerd administratiekantoor in te huren. De core business van een administratiekantoor is gericht op het voeren en controleren van de (financiële) administratie van een bedrijf. Over het algemeen is administratie een breed begrip wat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Daarnaast zijn er diverse administratiekantoren die zich elk richten op een ander gebied of specialisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een administratiekantoor wat voornamelijk gericht is op loonadministratie of juist een kantoor die gericht is op de gehele financiëleadministratie van één of meerdere bedrijven. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. Bij HMFC administratie zijn we namelijk gespecialiseerd in beide.

Wat doet een administratiekantoor?

Over het algemeen wordt een administratiekantoor veelal ingeschakeld voor het voeren van de financiële administratie van een bedrijf. 

Zij kunnen bijvoorbeeld jaarstukken opstellen, advies geven op het gebied van financiële zaken, advies geven op fiscaal gebied, de juiste aangiftes doen voor de omzet – of inkomstenbelasting en natuurlijk vele andere zaken. Per kantoor kunnen de diensten verschillen. Bedenk wat u nodig heeft en of desbetreffende administratiekantoor daaraan kan voldoen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met uw administratiekantoor de beste oplossing te vinden.

Bij HMFC zorgen wij ervoor dat we samen met u een geschikte samenwerking kunnen realiseren. 

 

Wanneer moet ik een administratiekantoor inschakelen?

Wanneer u uw administratie niet zelf wilt of kunt voeren is het handig om hiervoor een gespecialiseerd administratiekantoor in te huren. Voor veel ondernemers (bedrijven) is het voeren van de administratie een grote last omdat dit gewoonweg veel tijd, energie en kennis kost. Het voeren van correcte administratie kan in sommige gevallen zelfs meerdere dagen paar maand innenemen terwijl een ondernemer juist bezig hoort te zijn met het runnen van de onderneming (het leveren van producten of diensten). Wanneer u geen tijd meer over houdt om uw administratie te voeren is het belangrijk om direct over te stappen op een goede administratiekantoor waar u direct een klik mee heeft.

Volledige ontzorging
Het doel van een administratiekantoor is ontzorging en daarnaast advisering zodat u genoeg tijd over heeft om te besteden aan het ondernemen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van de administratie zelf te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versturen van facturen en herinneringen naar klanten.

Persoonlijke aandacht
Bij HMFC staat persoonlijke aandacht voorop. Elk ondernemer en zijn of haar onderneming is uniek. Om deze reden zullen wij u in alle stadia van uw onderneming zo persoonlijk mogelijk ondersteunen.

Daarnaast is het voor een administratiekantoor belangrijk om mee te groeien met een ondernemer, wanneer u net begint met een onderneming heeft u hele andere wensen dan op het moment dat u groter bent geworden en bijvoorbeeld personeel in dienst hebt. 


Een goed gesprek onder het genot van een kop koffie!

Omdat elke ondernemer en zijn of haar onderneming uniek is vinden wij het belangrijk om persoonlijk kennis te maken. In dit vrijblijvende gesprek kunnen we bepalen hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.

Bel ons gerust, wij staan voor uw klaar.

BEL: 085-0185745